Pentru orice întrebări sau cerințe, clienții MVM Energy pot accesa portalul online pentru a verifica facturile, plăti online sau transmite indexul autocitit. Contactul se poate face rapid prin TelVerde 0800 080 133 (non-stop) sau prin email. Tranzacția de achiziție de către MVM Energy Romaâniaa grupului EON Energie România este în evaluare de către autoritățile române pentru a proteja securitatea energetică națională.

Oferta de preț la energie MVM România

Conform reglementărilor în vigoare, tarifele pentru energie electrică cât și pentru gaze naturale sunt plafonate până la finalul lunii martie, oferindu-vă predictibilitate și stabilitate în această perioadă.

Oferta Energie MVM

Energie Electrică

Începând cu: 0,68 RON/kWh

MVM Energie electrică

  • Prețuri plafonate
  • Facturi emise lunar
  • Contract la alegere pe perioadă determinată/nedeterminată
Contact

Gaze naturale

Preț plafonat 0,31 RON/kWh

MVM Gaze Naturale

  • Prețuri plafonate
  • Posibilitate ofertă personalizată
  • Termenul de plată 30 de zile
Contact

Utilizarea Platformei Online Clienți MVM Energy

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, furnizorul de energie electrică și gaze naturale a lansat Portal Clienți, o platformă online modernă care simplifică accesul la o gamă variată de servicii utile.

Ce poți face pe Portal Clienți MVM Energy?

  • Evidența facturilor și consumului: Poți verifica rapid consumul de energie electrică sau gaze naturale și istoricul facturilor.
  • Evidența plăților și plata facturilor: Ai la dispoziție un istoric clar al tuturor plăților efectuate cât și opțiunea să plătești online.
  • Vizualizare și descărcare facturi: Toate facturile tale sunt disponibile online, gata de descărcat oricând ai nevoie.
  • Contact online: Dacă ai întrebări sau probleme, poți contacta direct echipa de suport prin intermediul platformei.
  • Transmiterea indexului autocitit: Simplifici transmiterea datelor de consum, evitând drumurile sau telefoanele inutile.

Cum accesezi Portal Clienți MVM Energy?

Pentru a utiliza platforma, este necesar să te loghezi în contul tău. Vei avea nevoie de:

  • Codul de client
  • Parolă

!Aceste date îți sunt transmise prin email de către furnizor. Dacă nu ai primit datele de logare sau întâmpini dificultăți, contactează echipa de suport pentru asistență.

Cine este MVM Group?

MVM Energy România SA este membră a Grupului MVM al doilea cel mai mare din Ungaria și al patrulea ca mărime în Europa Centrală, fiind deținut integral de statul maghiar.

Grupul este un exemplu de succes în ceea ce privește inovația și eficiența în sectorul energetic, având o activitate extinsă:

  • Producerea și stocarea energiei: De la surse regenerabile la soluții de stocare inovatoare.
  • Distribuție și furnizare: Grupul asigură alimentarea cu energie pentru milioane de clienți.
  • Proiectare și construcții: Dezvoltă infrastructuri moderne, adaptate la cerințele viitorului.
  • Incubație de afaceri: Sprijină idei și tehnologii inovatoare în domeniul energiei.

Cine este MVM România?

Prin filiala MVM Future Energy Technology SRL, compania produce energie regenerabilă încă din 2011. Aceasta operează microhidrocentrale amplasate pe râurile Vârghiș și Mădăraș, în Valea Uzului. Aceste microhidrocentrale transformă forța apei într-o sursă curată de electricitate.

Documente pentru încheiere contract de furnizare MVM

  1. Cererea de încheiere a contractului
  2. Declarație încheiere contract de furnizare
  3. Declarație de consimțământ cu privire la datele personale
  4. Copia actului de identitate
  5. Certificatul sau avizul de racordare
    Dacă certificatul de racordare nu este încă emis, vei avea nevoie de avizul tehnic de racordare.
    În unele cazuri, este necesară și o convenție de exploatare.
  6. Dovada dreptului de folosință asupra spațiului

Act adiționale dacă ești chiriaș

Dacă folosești spațiul temporar ca de exemplu chirie, trebuie să prezinți:

📜Acordul scris al proprietarului pentru încheierea contractului, dacă acest acord nu este deja menționat în contractul de închiriere.
Poți șterge sau anonima orice informație nerelevantă din document (de exemplu, valoarea chiriei) pentru a-ți proteja datele personale.

Cum poți trimite documentele?

Cea mai ușoară și rapidă cale de încheia contractul de furnizare cu MVM energy este prin trimiterea acestora prin email la: [email protected].

Contact MVM Energy

Pentru orice nelămuriri sau cerințe legate de serviciile oferite de MVM Energy, ai la dispoziție următoatrele canale de contact:

MVM Energy contact

📞 TelVERDE 

0800 080 133 - Gratuit apelabil Non-Stop
 

☎️Telefon Call Center
Număr cu tarif normal
0729 941 884
0264 443 330
✉️E-mail:[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
📍 Puncte de lucru Cluj - Str. Cetății, nr. 2 
Miercurea Ciuc - Str. Gál Sándor, nr. 5

Scenariul achiziției EON de către MVM Energy

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat că statul român analizează cu atenție tranzacția prin care compania maghiară de stat MVM intenționează să achiziționeze E.On Energie România.

Ne vom apăra interesul național, iar asta nu înseamnă că nu suntem deschiși la colaborare, dar securitatea națională va fi mereu prioritară!

Sebastian Burduja, Ministrul Energiei Conferința de presă decembrie 2024

Declarație ce vine după ce Ministrul a ridicat semne de întrebare privind valoarea tranzacției, estimată la 205 milioane de euro, sugerând că prețul oferit de MVM ar putea fi de zece ori mai mare decât valoarea reală a activelor. Burduja a subliniat că există precedente în care astfel de achiziții nu au fost aprobate, iar Comisia de examinare a investițiilor străine directe va analiza sursa finanțării, modul de operare al MVM și implicațiile asupra pieței energetice din România.

De asemenea, el a menționat că mai multe companii românești, precum Romgaz și Petrom, au participat la procesul de achiziție, însă ofertele lor nu au putut egala ceea ce a propus compania maghiară, ridicând astfel suspiciuni legate de fezabilitatea și justificarea financiară a tranzacției. Finalizarea acesteia este condiționată de acordul autorităților competente, iar statul român va decide în interesul securității energetice naționale.